21. juuni 2009

Ülemõtlemise kahjulikkusest kapsaussi seisukohast maasikapeenra vahel

Vahepeal oli väga kiire ja ma ei jõudnud kohe kuidagi siia kirjutama, mida huvitavat on juhtunud. Viimane sõidutund, näiteks läks täitsaväga hästi minu meelest. Ja täna oli vahva kuulda tuult kõrvus puhumas ja tunda pükse mööda sääri laperdamas. Tsikliga käisin sõitmas, noh.
Reedene üritus oli ÄÄRMISELT huvitav. See on mu tööga seotud ja põmst tööaasta suursündmus. Igal aastal. Ma ei saa detailselt sellest rääkida, ent see andis ikka väga korraliku adrenaliinilaksu. :P
Aga seda võin ma öelda küll, et mu soeng ja uus väike must kleit sobisid omavahel oivaliselt ning neile sobisid mu suured pärlid ja kingad nii fantastiliselt juurde, et ma olin väga stiilipuhas 60-ndate tšikk kokku küll. Oli väga armas kuulda kõigilt komplimente ja märgata silmanurgast, kuidas nii vägagi mõned töökaaslased heitsid pilgu ja heitsid kohe teise, hindavama takkaotsa. Hea tunne tuli küll, jah.
Ent veel sai reedel külas käidud. Hoopis teises Tallinna otsas. Et auto on veidi haige hetkel, siis on buss suuremas kasutuses kui tavaliselt ning küllasõit 3 erineva bussiga, nt, võttis aega umbes tund ja veerand.
Eile oli H2O keskkooli lõpetamine, mis kestis liiiiiiga kaua, kus oli liiga vähe ruumi ja õhku. Et preili soovis lilli ja erilisi, sai ettekirjutusele täie tõsidusega lähenetud ja talle mustad kunstlilled ostetud. Mis said kinni seotud roosa šlefiga. Õhtul tuli sõnum, et need olid kõige lemmikumad.
Ja L1-e sünnipäev oli ka eile. Mai saand arugi, et ta veidi joogine oli, ent kui ta Kalale ja mulle abiellumisest ja mitteabiellumisest rääkima hakkas, sain ma aru, et ta ilmselt siiski on rohkem joogine kui ma arvasin. Sealt sai jala koju tuldud. Kokku 1h 75min. Lihtsalt- trollid lõpetavad varem liikumise kui bussid ja ilm oli jalutamiseks kenam kui taksosõiduks.
Ahjaa, ma suutsin juba 2 inimest oma sünnipäevale kutsuda. Mis, ilmselt siis, toimub ikkagi...
Hommikul pool 12 start jaanipäevale kellelgi??? Mulle igatahes mitte, palun.
Ja veel 1 asi- ma nägin fantastiliselt nunnut mikihiire kaelaehet. Oeh.

1 kommentaar:

MLS ütles ...

kus näeb pilti sellest 60ndate tšikist?