17. märts 2008

You're Basic But Hard To Define

Kus mul oli alles nädalavahetus! Täna üritan sellest välja puhata.
Kui ma toimunust ülevaate teeks, näeks sissekanne lõpuks välja nagu romaan. No umbes nagu Idioot. Või mõni ENE osadest. Nii et ma mõtlesin, et kui sobib, ma teeks selle pigem punktiliselt?
* nägin viimaseid hetki rasedat L1-te, kes pani mulle südamele, et ma tal ikka külas käiks.
* käisin ML-i juures, kus oli väga tore ja kust ma ei pidanudki viimase bussiga koju lippama, vaid sain Lati uue autoga. Muide, ta sõidab juba palju paremini ja enam ei peagi autos kiivrit kasutama ega kartma, et ta leiab kõik augud teedes üles ja pärast on neerupõrutus.
* põrutasin Tartusse koos Kala ja ta famiiljaga. Läksin H juurde.
* käisime H ja ta kaasaga metsas, läbisime 11-12 km raja puussepanekutega. ;) Minu suurepärased matkasaapad hakkasid umbes poolel rajal hõõruma ja nüüd mul on korraliku suurusega vill paremal kannal.
* fotoka akud said külmaga tühjaks just siis, kui ma soovisin väga ilusat tootemitest väravat pildistada! Ent kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem- fotopede koukis taskust telefoni ja tänas selle loojaid nuti eest sinna fotokas surada.
* rajal möödusid meist kaks korda kaks koledat perset.
* vaatasin välja raja, kuidas saada Tartust Tallinnasse muud moodi kui Tartu maanteed kasutades. Või Viljandi oma. Hakkasime hämaras liikuma ja seetõttu muutsime ilma, pimeduse ja seetõttu raskendatud kaardilugemisvõimaluste tõttu plaani ning kasutasime ikka Tartu mnt-d. Mis oli väga ok.
* käisime Tartus söömas Werneris. Soovitan.
* avastasin, et tunnen Tartus imelikke kohti. Mis on hea.
* Nägin Tartus kahte paljast meest! :D Mõlemal juhul vaatasin ma maju ja nägin neid majas sees. Üks tegi paljalt remonti. Esimesel korrusel.
* sel korral jäi kreeps Tallinnasse saabumise üle saamata. Ilmselt oli põhjus lobisemises ja teekonna märkamata jätmises.
* Tartu oli ka sel korral armas, ent vähem kui eelmine kord.
Ja üleüldse- kas ma pole viimasel ajal VÄGA palju Tartusse sattunud? Viimase 4 kuu jooksul 4 korda! Aprillis sinna minekut ette näha pole, ent mais on. Ülemus, kes vahepeal tegi nalja, et see mu teine kodu, ei pannudki paljuga puusse, tuleb välja.
Neljapäeval ma tööd ei tee, siis ma olen jälle lihtsalt ilus. Ja teen ekskursioone kohtadesse, mida ma ise ei tunne. Nii mina!

Eraldiseisvalt seda, et vahepeal tekkis mul võimalus oma fotokaga üks diil teha. See kõlas lausa uskumatuna, et tõsi olla, ent ometi oli sulatõsi. Oli ainult üks pisikene fakt, mis ilmselt mõnda inimest ei segaks, ent minu jaoks oli ületamatult negatiivne ja kaalus kõik positiivse üle. Ka oleks otsust kiiresti vaja läinud, ent mina oleksin vajanud aega Kalalt nõu küsimiseks. Nii et diil jäi tegemata.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.