14. märts 2008

This Sunny Sunday Is A Good Day To Go

Eile õhtul hilja helises mu telefon. R2-e esimene küsimus oli, et arva, mis ma just teada sain. Ta oli sellise irvitava häälega ka, ma ei osanud midagi pakkuda. Et kas ta sai oma röntgeni ikkagi kuskil tehtud või mis asja. Aga ei! R2 sai eile teada, et ta sai omale viisa ja see tähendab nüüd seda, et ta põrutab suvel Austraaliasse! On täiesti võimalik, et nüüd paari kuu pärast näen ma teda kaks korda ja siis ei näe enam mitu aastat! No seda ei tea ju muidugi veel öelda, mis saab, ent see on täiesti võimalik küll. Täpselt nagu see, et ta tuleb nt aasta pärast jälle korraks koju.
Oh issand jumal...
Eilse vestluse juures oli hea asi see, et ma sain teada, kui vanad me oleme. Mina, nimelt, mäletasin aasta võrra valesti. :P
See selleks. Igatahes on mul korraga hea meel ta üle ja kurb on ka. Aga hea meel on rohkem, sest lõpuks (olgugi, et alles mitme aasta pärast) tuleb ta ju koju tagasi. Ikka. Ma arvan. Või loodan pigem. Ja loodan, et ta ikka haisid toitma ei lähe. Aint delfiine paitama. Ja koaalasid kallistama.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Esimene küsimus oli, mis teed?!