14. okt 2005

Lõhnab nagu kolm nädalat päikese käes kuvanud.... Kui tahad teada, kuidas see täpselt lõhnab, loe tänast sissekannet!

Ma loobusin tänasest plaanist R2-ga kinno minna. Esiteks tahtis ta hästi vara hommikul minna ja ma arvasin, et ma ei saa üles. Aga kui täiesti aus olla, siis tegelikult oli mul kindel plaan trenni minna ja väheke sopata ja see oleks mu plaanid täiesti uppi ajanud või vähemalt need õhtuks lükanud. Ja kellel siis õhtul enam energiat on tähtsaid asju teha?! Pealegi on õhtuti poed rahvast täies. Eriti reedeti.
Noh, vabandades end välja pika unega (tegelikult ätkasin kell 5, kuidagi venitasin lõpuks 8ni välja), läksin ma hoopis trenni. Ma pean ütlema, et päris tore oli. Muidu oli väga tore ja õnneks polnud ka eriti rahvast, aint et treener "lõhnas" nagu kolm nädalat päikse käes kuivanud sperma (mitte, et ma teaks, kuidas see lõhnab aga ega puud pole vaja ka maitsta selleks, et öelda, et maitseb nagu puukoor). Ühesõnaga--- ÖÄKKK! Aga ma lähen sinna veel. :)
Poes käimine oli ka tore. Kuigi ma olin otsustanud, et ma ei osta endale seda sõrmust (vähemalt mitte veel), mida ma olin juba mitu kuud nillinud, siis see sobis paraku niiiiii hästi, oli nii ilus ja pealegi täpselt selline, nagu ma juba ammu tahtnud olen, et ma ei saanud seda poodi jätta. Minu poliitika ehete suhtes on osta neid ise ja täpselt selliseid nagu ma tahan. Ma ei näe pisikestel ehetel mingit mõtet. Ehe ei ole ilus aint sellepärast, et ta on ehe, ehe PEAB tõesti ILUS olema. Sellepärast ei ole ma praktiliselt kunagi rõõmus, kui mulle ehteid kingitakse. Need meeldivad mulle üliharva ja mul on tunne, et see kink on täielik raiskamine. Mul on karp täis selliseid ehteid, mida ma olen aint korra kandnud, ja seda ka ainult viisakusest.
Aga siis hakkas halvaks minema. Kõigepealt leidsin ühest poest TÄPSELT sellise koti nagu ma juba tükk aega tahan. Õnneks on mul mingigi ajunatuke peas ja ma ei ostnud seda. Ühel päeval kahte suurt väljaminekut ikka ei tee. Kahju on küll nii meeletult, et ilmselt hakkan ma unes nüüd võimalusi nägema, kuidas see kott endale saada. Järgmiseks viskasin ma toidupoes jogurti vastu maad ja sain ise muidugi mõnusalt jogurtiseks (ma tean, kuidas H2O seda kommenteerinud oleks :P) ja siis avastasin ma alles pärast maksmist, et olin võtnud ühe asja asemel kogemata kaks ja ma ei saand enam raha tagasi. :( Ja see on tegelikult täiesti mittevajalik asi.
Vahepeal kodus olnud elektrikatkestus (või täpsemalt öeldes kolm!) vihastasid mu arvuti välja. Ehmatasin muidugi kohutavalt. Ja siis ei hakanud nett tööle. Helistasin jälle elioni ja järjekordselt oli toru otsas niiiiiiiiiivõrd meeldiv ja viisakas teenindaja, et ma hakkan juba mõtlema, millega küll elion oma töötajaid niimoodi töötama motiveerib. Loomulikult oli viga mu enda oma ja ma tõsiselt punastasin toru otsas, et ma ise sellise totaka asja peale ei tulnud.
Ja nüüd homseks Minni kõrvu meisterdama.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Web 2.0 and Many-To-Many
Web 2.0 and Many-To-Many Posted by danah boyd So, when this blog started, it was intended to capture various aspects of social software.
Your blog is soo great.. I'm definitely going to bookmark you!

I have a
virilitypro site. It pretty much covers virilitypro related stuff.

Come and check it out if you get time :-) Im waiting...