23. dets 2004

Tegelased- jumalad. Sihtgrupp- inimkond. Pakutav teenus- põrgu. Hind- hing. It's Christmas! Coming soon to the churches near you!

Ma teadsin ette, et eilseks sellist kohutavalt tugevat tuult lubati. Samas, väljas käies ma küll aru ei saand, et see tugevam oleks kui igapäevane tuul. Olgu- olgu, minu viga. Ma ei saanud terve tänase öö selle tuule pärast magada. Puhus teine vihmaveetorus ja kolistas hirmsat moodi. Et vihmaveetoru akna kõrval kohe on, kartsin ma, et see võib igal hetkel aknasse lennata. Lisaks pillutas tuul väravat vastu seina. Oleks võinud ju minna ja värav nt teibi või paelaga kinni siduda aga siis poleks teised majaelanikud ju koju saanud. Kuigi tõesti, äärmiselt kahtlane, et öösel üldse keegi väljas oli. Ja nüüd??? Nüüd on nii rahulik nagu poleks öösel midagi olnudki!
Kui nüüd uhkustama hakata, siis ma olen juba kolm jõulukaarti saanud. Väga uhke tunne on.
Ja sellest jõulumasendusest ei saa ma üldse aru. Mulle pole jõuluteema üldse sel aastal kohale jõudnud. Ja ma olen poes käinud, ikkagi pole mõjunud. Ma olen end ilmselt ikka väga hästi välja treeninud seda jõulumuusikat ja kulda-karda ignoreerima. Ja see saab tähendada ainult ühte--- jõulud tulevad mõnusad. Kuigi, hetkeks ma jõudsin juba ehmatada, et sel aastal ei tulegi telekast traditsioonilist "jõulufilmi" Helisev muusika. Aga ilmaasjata, see siiski tuleb. :P
Kui see lumi aint ära sulaks...

3 kommentaari:

Rivo ütles ...

jõulumasendus tekib tavaliselt üksikutel, sest jõul peaks ju koosolemise aeg olema:)

Penelope ütles ...

Võib ju isegi olla. Aga kahtlustan siiski, et see jõulumasendus on ikkagi mitme otsaga asi, sõltub rõõmustajast või masenduses olijast. Jõule sulle! ;)

Rivo ütles ...

aitäh, sullegi:)