28. jaan 2013

Kuidas minust sai abielupurustaja

Tegelikult juhtus see esimest korda juba jupp aega tagasi. Ei saa välistada, et sellest on isegi lausa paar aastat möödas.
Olin tööl, heliseb mu mobiil. Võõras number. Võtan vastu, vaikus. Ütlen uuesti, et mina kuulen. Nüüd teeb inimene suu lahti ja küsib väga vihaselt, kes ma sihukene olen. Vastan, kes ma olen. Väga lühidalt üritades asja kokku võtta, pidin ma ühele šoki saanud naisele, kes enda meelest helistas oma mehele ja sattus mingi naise otsa, selgitama, et naine eksis numbriga, see on minu number, juba väga pikka aega ja tema meest tõepoolest ei ole siin. Lõpuks palusin tal oma telefoni ekraanilt valitud numbrit kontollida.
No ja kas mina siis ei saanud kreepsu või?! Vähe ma olingi töövõimeline! Naersin nii, et pisarad voolasid kahte lehte nagu mulfifilmis ning suu oli naerust krampis.
Ja siis täna. Olen tööl, helistab võõras, Venemaa suunakoodiga number. Võtan vastu, vaikus. Kordan end ja siis järgneb mingi roppusega pooleks küsimus vene keeles, kus Allan on?! No kust mina tean, kus ta on. Minnud taga siis kaasa hommikul, siis teaksid! Vene keelt ma kahjuks ei oska ja pidin piirduma lihtlabase "Vale numbriga". Tagasi ta enam ei helistanud, küllap mõistis oma eksimust.
Järgmine kord, kui numbrit kontrollimata mind sõimama hakatakse, ma ütlen, kus see otsitav mees on! Ja ma pole veel otsustanud, kas salaja suguhaiguste kontrollis, minuga voodis või miks mitte- arestikambris!

1 kommentaar:

Narritar ütles ...

Tubli !!!
Mulle helistas ka aastaid tagasi üks idioot hommikul kõige magusama une ajal, et andku ma tema sõbralt varastatud telefon tagasi ???!!! esialgu ärkasin, siis naersin ja lõpuks vihastasin, sest minul on see number olnud rohkem kui tema on naist saanud..aga helistas jobu uuesti ja ilmselge oli see, et vaene pohmas sõber on lihtsalt numbri valesti sisestanud, aga NÕUAB !!! ja kuidas veel !! no kahjuks ei aita siin muud kui samaga vastata ehk ÜLBUST KASUTADA