1. apr 2008

I am Gorgeous. Honestly.

Milline suurepärane ilm eile oli! Ja minul oli ilusolemise tunne. Isegi võõrad inimesed piilusid mind avalikult. :) Ja ma kontrollisin aknalt oma peegeldust- mul polnud mantlisaba kogemata aluspükste vahele jäänud, kana pähe kakanud, ripsmetušš rämedalt laiali või päikseprillilt üks klaas eest. Lalalaaa....
Aga ega ma sellepärast ei kirjutanud! Ma tahtsin hoopis teiega jagada oma eilset ehitus- ja mööblipoodides käimise elamust. Te ei taha või? Aga minu blogi ja ma tahan rääkida!!!
Et siis- põhimõtteliselt üllatasid mind paljude asjade hinnad väga korralikult. Ma kartsin, et asjad maksavad palju rohkem. Nt see, et ventilatsiooniava kate maksab 50 eeksu või riiulijalg 15 eeksu. Ka üllatas mind positiivselt see, et ma leidsingi lõpuks täiesti korraliku ja minu (vabandust, mu paneelelamu vannitoa) nõudmistele vastava segisti. Normaalse hinnaga, mitte liiga odava. Teate, täiesti murettekitav, kuidas selliseid segisteid, nagu mul vannituppa vaja, ei müüda üldse või on need VÄGA odavad. Kuulge, kui te teete remonti ja tahate teha korralikult, kas te ostaks siis mingi odava käki??? A võibolla keegi ostaks ka. Et saaks aastas korra torumeest mängida ja natuke raha taaskord maksta, et JÄLLE segisti välja vahetada. Mina igatahes tahaks ikka ühe segistiga võimalikult kaua vastu pidada. Täpselt nagu ma tahaks võimalikult kaua vetsupotti kasutada. St seda, et odavatel vetsupottidel käib prill-laud vasakule paremale nagu tuulise ilmaga jalas laperdavad püksid. A kujuta ette, et oled kergelt üle keskmise joogine, tahad kakale minna ja kuna koordinatsioon on siis niikuinii kommenteerimiskõlbmatu, kukud napaka prill-laua tõttu potilt maha, lööd pea kõigepealt vastu kraanikaussi, siis pikki vanni ja siis vastu põrandat. Nii et sellist potti ei osta ükski normaalne joodik omale! Mitte, et ma joodik oleks, eksole. Mina! Aga no pisikene joodikukene ikka. Suurem osa inimestest ju ikka on. :P Ja sellistele asjadele peab juba eos mõtlema!
Ja siis mööblipoed... Võiks nagu arvata, et kui mööblipoode, erinevaid veel pealegi, on tohhuijaaiiibolše, siis on valikut ka igaühele. Mina paluksin sellise veendumuse peale arvamus teist korda üle mõelda. Mina, nimelt, tean täpselt, millist kappi ma tahan. Ma tahan tegelikult riiulit. Kas seda on? No netist otsides ma igatahes ei leidnud ühestki tuntumast ega suuremast poest seda. Ja las ma ütlen, et võibolla ma oleks isegi nõus selle eest olnud rohkem maksma. Võibolla!!! Aga ma olen fleksabiilne (kelle haige väljamõeldis see sõna on???) ja otsustasin, et ok, kui ma ilma maniakaalsete otsimisteta seda ei leia, siis ma vaatan, mis ma üldse leian. Ja et kogu mu suur tuba ning selle värvigamma hakkab sõltuma sellest, millise ning mis värvi riiuli ma leian. Leidsin vahtra. Ma ütleks, et isegi soodsalt! Ja leidsin ülejäänud vajalikud mööbliesemed ka vahtra värvi. Ja kusjuures veel ODAVALT ka. Küll ma olen ikka ilus, tark ja osav! Eriti uhke ma olen, et mul on head ideed ja ma leian neile odavamaid alternatiive, mitte ei osta seda kõige kallimat asja ära. (No saate ju aru küll, mõnikord peab endale pai ka tegema, muidu on must auk ja purk tablette. Aga enese kiitmine on nagu porgandist vitamiinide saamine!)
Lalalaaaaa....

Muide- R2-ga oli eile väga armas vestlus. Tema rääkis, et tema on murakas ja mina küsisin, kas sellepärast, et ta on kollane ja kas kollane on ta sellepärast, et käib äkki solaariumis. Tema vastas, et ei, tema on kollane, sest sööb murakaid. No ma siis ütlesin, et mina ei usu. Et sel juhul peaks ta ju mustikasöömisest siniseks minema. Või maasikamoosi söömisest peaks siis punaseks minema aga keegi ei lähe ju. Tema vastas siis, et aga ta pani mustikaid oma joogi sisse ja läheb küll siniseks ja et kui ta Eestisse tuleb, siis ma näen seda ja et ta on siis kollasesinise triibuline mustikasebra. Ma ei uskunud, aga tema ütles, et on. Mitu korda ütles veel!!! Nüüd ma ei teagi... Ootan põnevusega. Ma luban, et kui ta ongi triibuline mustikasebra, siis ma teen tast pilti ja näitan teile ka.
Muide, te ei kujuta ette, kui pikad juuksed tal on! Enne olid mul pikad-pikad, Kalal ka, eks, ja nüüd on meil lühikesed ja alati lühikeste juustega R2-l on nüüd meist palju pikemad. Nii armas. Teate, ma võin saladuskatte all öelda, et ta näeb nüüd väga nunnu välja. Kui keegi tahab ta välja kutsuda, ma võin numbri anda. Sest ta on väga nunnu. Ausalt.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mu näonahk ei reageeri endiselt hästi selliste sõnade peale ;)

Penelope ütles ...

Kas vinnipunnid?
Või oled sa hoopis mõnda punast moosi söönud, mis su palgeid värvib???
Siit moraal- värvilisi asju ei maksa süüa. ;)